news


2011-05-31

Pleasure Island official After Party

Rock the boat
Op zaterdag 11 juni meren Crazyland en Art of Dance weer aan bij de Javakade in Amsterdam. Deze unieke locatie zal dan weer worden omgetoverd in een waar Pleasure Island. Een volle dag genieten met alleen de beste beats en prikkelend entertainment met de skyline van Amsterdam als decor.

Voor de partygangers die er maar geen genoeg van kunnen krijgen, vaart de Pleasure Island boot verder tot 06:00 uur in Are48. De achterzaal van de North Sea Venue is sinds medio april de nieuwste hotspot en broedplek van de Zaanstreek.  De uitstraling van ARE48 leent zich perfect voor de officiële Pleasure Island After. Verwacht tijdens de after het toefje op de Pleasure Island taart. AREA48 heeft een heerlijke line up samengesteld die je de kans geeft nog even lekker door te feesten. Met o.a. Mike S en Joia Vita in de line up moet dit zeker lukken!

Check pleasureislandfestival.nl voor alle info over dit festival. Wie er draait, welke stages er zijn en praktische info over Pleasure Island.

De volledige line up voor de Pleasure Island after is: Mike S,  Chris Scott, Joia Vita, Ko-C en Leroy Styles

Kaarten voor de after zijn vanaf nu te koop online via www.northseavenue.nl en www.are48.nl en landelijk via Free Record Shop voor maar 10,- per stuk. Voor VIP verzoeken of groeps verzoeken stuur een e-mail naar info@northseavenue.nl
facebook

back