news


2011-07-04

Mind your step.. Break A Leg! Dubstep & Drum ‘n Bass

Break A Leg dendert door als een op hol geslagen metro! Na een aantal keer dezelfde halte te hebben gehad is het tijd voor een nieuwe stop.

30 juli komen we voor het eerst aan bij ARE48 (North Sea Venue, Zaandam). Hier zal de druk opgevoerd worden om de hele zaal kreupel en kruipend naar huis te laten gaan. Voor deze speciale stop hebben we een aantal fijne machinisten en conducteurs ingeschakeld om ervoor te zorgen dat alles gesmeerd door rolt.

22:00 - 23:30: Nigel & That Fool
23:30 - 01:00: Seven League Beats
01:00 - 02:30: Black Sun Empire
02:30 - 04:00: Gomes
04:00 - 05:00: Greg D.

Let the Break a Leg subway take you on a DrumnBass & Dubstep journey!

VVK:        10,-
Deur:         15,-
Time:        22:00 – 05:00
Venue:    ARE48 (North Sea Venue, Zaandam)
Tickets:    Free Record Shop or http://www.legbreakin.nl/tickets

De kaartjes zullen worden gecontroleerd door ‘Nigel & That Fool’ (bekend van o.a. de Hit ’n Run free-party’s, PRSPCT en Smackdown). Deze 2 conducteurs hebben hun sporen al lang verdiend en zijn dan ook niet voor niets residents van Break A Leg. Verwacht een mix van Dubstep, Breaks, Electro en Drum n Bass. Als een locomotief die vaart moet maken zullen zij de avond op gang brengen en jullie klaarstomen voor wat we nog meer in petto hebben!
http://soundcloud.com/war-is-inevitable/nigel-that-fool-break-a-leg-20

Na de controle kan er in de eerste coupé plaatsgenomen worden waar de heren van ‘Seven League Beats’ hun opwachting maken. Bekend van onder andere hun vooruitstrevende hiphop beats en samenwerkingen met Typhoon en Rico (Fakkelteitgroep). Deze mannen hebben de wissels omgegooid en zijn dikke Dubstep gaan produceren op hun geheel eigen manier! Ze zullen in ARE48 hun fijnste werk ten gehore brengen, een mix van energieke, harde, maar ook sferische Dubstep.
www.sevenleaguebeats.com

We hopen dat je nog overeind staat na Seven League Beats, want vanuit Utrecht zijn ‘Black Sun Empire’ opgestapt om deze nachtelijke rit onvergetelijk te maken!
Inmiddels hebben de leden van Black Sun Empire al 3 albums uitgebracht, talloze feesten over de hele wereld op zijn kop gezet, onnoemelijk veel tracks geproduceerd en runnen ze ook nog eens een eigen label. De sounds die Black Sun Empire op je af zal vuren doet de wagon bijna kantelen, rustig zitten kun je wel vergeten!
www.blacksunempire.com

De eindbestemming is nog lang niet in zicht.. maar we razen door met ‘Gomes’, Nederlands Dubstep pionier!
Met zijn OI! feesten in Paradiso heeft hij er voor gezorgd dat Dubstep in Nederland op de kaart is gezet. In een aantal jaar is zijn concept uitgegroeid tot ‘leader’in de Dubstep scene. Deze rit is niet compleet zonder zijn verfijnde platenkeuze en de chaos die hij achter laat op de dansvloer.
http://www.myspace.com/gomesakagman

We verhogen de snelheid, eindbestemming in zicht! Machinist ‘Greg D.’ zal er voor zorgen dat iedereen voldaan kan uitstappen. Als oprichter van Leg Breakin’ Events en het concept “Break A Leg” kan hij natuurlijk niet ontbreken tijdens deze underground ride. Zijn passie voor muziek heeft er voor gezorgd dat hij in vrij korte tijd een hoop voor elkaar heeft gekregen. Zo werkt hij samen met HipHop artiesten, verzorgt hij scratch lessons met “The Ill With The Skill DJ Academy” en heeft hij al op menig noemenswaardige party’s benen gebroken zoals: Solar Festival, Reng Deng Deng, Utreg Massive and so on..
Met veel genoegen zal deze man de avond waardig afsluiten met de lekkerste rollers op Drum n Bass gebied.
www.legbreakin.nl www.illwiththeskill.com

Tickets: http://www.legbreakin.nl/tickets
facebook

back