news


2011-07-05

FreakBeatNight is BACK en hoe !!


Zaterdag 16 juli 2011 is het zover. Op veler verzoek een nieuwe FreakBeatNight.

Voor het beste classicsfeest kunnen we helaas kunnen we niet meer terecht op onze oude locatie. Na de Waakzaamheid zal nu ook de De Kade, voormalig Prinsenhof in Zaandam, de plek waar de roots van FreakBeatNight liggen 1 juli 2011 helaas definitief sluiten. Daarmee verdwijnt voor velen onder ons een bijna heilige locatie uit de Zaanse uitgaansgeschiedenis. De voormalige Prinsenhof zal dan plaats moeten maken voor een appartementencomplex. Gelukkig hebben wij een FRESH nieuwe geschikte locatie gevonden. North Sea Venue (ook wel bekend als de Hemkade). Niet in de grote zaal maar in de kleine vernieuwde zaal die inmiddels een eigen ingang heeft en de naam ARE48 draagt.

De muzikale invulling wordt als gebruikelijk verzogd door het vaste team ; Ayt, Ulrik en Rodney Williams die ongetwijfeld zullen worden bijgestaan door gasten uit de deejay en artiesten-wereld. Sfeer en authenticiteit gegarandeerd dus.

Kijk voor het het laatste nieuws op www.freakbeatnight.nl of op onze hyves of facebookpagina.
Kaarten zijn verkrijgbaar online op www.rdoubleyou.nl of bij HAIR4U Zaandam Onze Hoofdzaak Wormer en COCO Records Zaandam
Het wordt weer een ouderwets gezellig feest dus zorg dat je erbij bent. Want vergeet niet: We're BACK, we're FRESH and we're HERE to stay!

feest: FreakBeatNight
datum: zaterdag 16 juli 2011 23:00-05:00
locatie: North Sea Venue/ARE48 - Hemkade 48 - Zaandam. http://www.are48.nl/
line up: Rodney Williams, Ayt, Ulrik and guests
kaartverkoop: online op www.rdoubleyou.nl
Of bij hair4u Zaandam, Onze hoofdzaak Wormer en coco records Zaandam
Organisatie: Rdoubleyou. www.rdoubleyou.nl
facebook

back