news


2011-08-18

Latino Grooves komt met Golden Edition

Na het succes van de eerste editie op 14 mei van dit jaar is party organisator B-Bass Dance Events op Zaterdag 11 September terug in de Hemkade (North Sea Venue) in Zaandam met het partyconcept Latino Grooves, tijdens deze editie omgedoopt tot „Golden Edition?. Reden voor dit “Gouden” feestje is dat B-Bass Music & Events Group, de overkoepelende organisatie achter Latino Grooves en vele andere partyconcepten tijdens deze avond haar 12 1?2 jarig jubileum viert in de Hemkade, Latino Grooves ‘Golden Edition’ is hiervoor het juiste middel namens B-Bass !

Overal waar je in het land komt, van Stadskanaal tot Westkapelle en van Markelo via Harderwijk naar Uitgeest, Vlaardingen en Helden kom je een Latino Grooves event tegen ! Latino Grooves word op dit moment gezien als Nederlands snelst groeiende party concept en op Zaterdag 11 September komt dit succesvolle partyconcept voor de tweede keer naar de Hemkade (North Sea Venue) in Zaandam. De gloedjenieuwe zaal van het Northsea Venue complex “ARE48” zal tijdens dit event zijn diversiteit laten zien aan de gasten, ARE48 is de nieuwste aanwinst van Northsea Venue wat gezellig en intiem uitgaan in een grote evenementen locatie mogelijk maakt.

Latino Grooves staat bekend om de perfecte mix van Latinhouse, Urban (Reggaeton en Moombahton), Eclectic en het momenteel „O? zo populaire Dutch House, tijdens alle Latino Grooves feesten in het land brengt party organisator B-Bass Dance Events de nieuwste talenten achter de digitale draaitafels, met tijdens deze editie in Zaandam: Jeroen Post (Bekend van oa. Slam FM), DJ Glenn B (De bedenker van Latino Grooves), Quintin (Bekend van oa. Madhouse), Brian Chundro & Santos (Bekend van Latin Village), Rishi Bass, D-Guan, Morinho, LeasFreakz, Nylez, Basti Lourenz, Latino Bro?s en Live op het podium K-Liber (Bekend van de hits: Viben, Billeshake, Bo Sa Kaba en vele anderen) !!!

Ook qua vermaak en entertainment zal party organisator B-Bass Dance Events deze avond van zich laten horen, het belooft spectaculair te worden en uiteraard word er ook aan de aankleding en decoratie gedacht tijdens deze “XXXXL” editie van Latino Grooves op Zaterdag 11 September in de Hemkade te Zaandam !!!

Ben jij klaar voor een avond vol entertainment en vermaak ?
Be there op Zaterdag 11 September in De Hemkade te Zaandam ! (Tickets: www.latinogrooves.nl)
facebook

back