news


2011-08-30

Bass Academy 3 – the new movement is growing.

Met de tweede editie nog vers in het geheugen, brengt BKJN events je op zaterdag 22 oktober weer een nieuwe les in echte rauwe Hardstyle. Tezamen met head of the school Dj Luna staat dit voor menig liefhebber dan ook garant voor een nacht lang beuken op een manier zoals dat alleen in Are48 kan. En heb je nog geen idee wat dit precies inhoud? Lees dan gerust de reacties van de afgelopen edities.

The Past:
In een zo goed als uitverkochte zaal hing er afgelopen juli dan ook een sfeer die met woorden niet te beschrijven valt. Natuurlijk proberen BKJN events en Luna iedere editie te overtreffen als het gaat om show, acts en een super dik geluid. Maar wat het plaatje echt compleet maakte was het publiek die massaal vanaf de eerste t/m de laatste minuut hebben staan beuken als of hun leven er vanaf hing! Een groot compliment dus voor ieder die deze nacht het begrip feesten naar een hoger level hebben gebracht. Together we are a new Hardstyle movement.

A.D.E. special
Tijdens het Amsterdam Dance Event is er maar weinig plek voor de echte harde sounds, en dit terwijl juist de hardere stijlen zo populair zijn in ons natte kikkerlandje. Hoog tijd om hier dus wat tegen te doen en net buiten Amsterdam een kneiter harde editie neer te zetten van Bass Academy.
Dat dit alweer de derde les is van het jaar, is geheel in de gedachten van de organisatie. Zij hebben voor ogen Hardstyle weer terug te brengen naar de tijd dat de Hemkade nog trendzetter was in Hardstyle events. En ze zijn, al zeggen ze het zelf, op de goede weg.

New Teachers
Ook deze keer is er weer veel zorg en aandacht besteedt om een zo goed mogelijke line up in elkaar te zetten. Aangevoerd door Dj Luna zullen de volgende artiesten je zeven uur les geven in de kunst van het los gaan en de volledige line up ziet er als volgt uit:

Thera, Crypsis, Titan, Adora, Diabolic, Luna, Hosted by: Mc DL!

Location
Ae48 bevind zich in het achterste gedeelte van de vroegere Hemkade, die tegenwoordig beter bekend staat onder de naam: North Sea Venue. Gelegen in Zaandam biedt deze locatie de mogelijkheid om een kwaliteitsevenement neer te zetten gecombineerd met de gezelligheid en intimiteit van een klein feest. Iets wat met alle talloze grote feesten vandaag de dag een goede aanvulling is. Het is dan ook vanzelfsprekend dat het ‘ons kent ons’ gehalte deze nachten dan ook erg hoog ligt, maar natuurlijk is er ook voor de nog niet bekende voldoende ruimte op het nieuwe instituut.

The movement continues
Naast de aankomende editie staat ook de 4de  les al gepland. Op Eerste Kerstdag neemt Bass Academy je dan ook mee voor een echte geschiedenisles. Deze keer zal er naast de mainstage die garant zal staan voor echte early hardstyle ook voor het eerst een tweede area worden geopend. Hier vind je op verzoek van de fans de beste early Hardcore & Oldschool. De line up wordt later dit jaar gereleased maar het moge duidelijk zijn dat er in beide zalen alleen de beste artiesten uit vervlogen tijden zullen komen optreden. More info soon.

Tickets & info
Wel of geen BTW verhoging, toegang tot Bass Academy is slechts 17,50  ex fee in de voorverkoop en kaarten zijn vanaf nu te verkrijgen bij alle Primera winkels en online via Paylogic.nl. De minimale leeftijd is 18 jaar en de deuren zullen van 23.00 tot 06.00 geopend zijn.

End of line:
The teachers do it
The students know it
Bass Academy is an institution only for those dedicated ones
Be a part of the new movement
And let us blow you away,
with a party vibe you’ll never forget.?
facebook

back