news


2011-09-06

Twaalfenhalfjarig jubileum B-Bass Music & Events Group

Wat allemaal begon in 1999 met club en trance sloeg begin jaren 2000 om naar de destijds populaire Bubbling sound, Glenn Beense (DJ Glenn B ) eigenaar van B-Bass Music & Events Group lanceerde in die tijd het concept 'The Masterz Of Bubbling' in samenwerking met Sony Music Nederland, een CD reeks, een Tour en diverse radio en TV commercials zette B-Bass Music & Events Group direct op de kaart in de entertainmentwereld in Nederland.

Via Bubbling naar Reggaeton en van Reggaeton naar Dutch en Latin House, dat is de weg die Glenn gelopen heeft tot nu toe, Met het winnen van een Heineken Nightlife Award als 'Populairste Publiekstrekker van Nederland' werd in 2004 een toppunt bereikt voor B-Bass Music & Events Group die in 2005 een dochteronderneming startte genaamd Feesjuh.nl, tot op de dag van vandaag een bekend begrip onder vele horeca ondernemers, een boekingsburo voor zowel de kleine als grote horeca in Nederland. Totaal verzorgde party's tegen aantrekkelijke prijzen dat is waar B-Bass zich op richt met haar kleine zusje Feesjuh.nl, Latino Grooves, F*cked Up, Playerz en een aantal andere concepten is waar B-Bass Dance Events zich op richt, de organisatie tak van B-Bass Music & Events Group en met succes want het partyconcept Latino Grooves is inmiddels geen onbekende meer in de dance scene een eigen platen label, CD serie, Merchandisinglijn en events maken Latino Grooves tot een volledig concept wat elk weekend in een andere discotheek in het land te beleven is.

Op Zaterdag 10 september viert B-Bass Music & Events Group 'Groots' haar 12 ½ jarig jubileum in de Zaanse Hemkade (North Sea Venue) en hoe kan dat beter dan met het succesvolste concept van B-Bass zelf 'Latino Grooves' wat voor deze editie omgedoopt is tot 'The Golden Edition'!

Latino Grooves staat bekend om de perfecte mix van latinhouse, urban (reggaeton en moombahton), eclectic en het momenteel 'O' zo populaire Dutch house, tijdens alle Latino Grooves feesten in het land brengt party-organisator B-Bass Dance Events de nieuwste talenten en meest ervaren dj's achter de digitale draaitafels, met tijdens deze editie in Zaandam: Jeroen Post (bekend van oa. Slam FM), DJ Glenn B (de bedenker van Latino Grooves), Quintin (bekend van oa. Madhouse), Brian Chundro & Santos (bekend van Latin Village), Rishi Bass, D-Guan, Morinho, LesFreakz, Nylez, Basti Lourenz, Latino Bro's en Live op het podium K-Liber (bekend van de hits: Viben, Billeshake, Bo Sa Kaba en vele andere)!

Ook qua vermaak en entertainment zal party-organisator B-Bass Dance Events deze avond van zich laten horen, het belooft spectaculair te worden en uiteraard word er ook aan de aankleding en decoratie gedacht tijdens deze 'Golden Edition' van Latino Grooves, zullen ze dit keer alle andere edities overtreffen? Kom op Zaterdag 10 september naar de Hemkade in Zaandam!

Tickets kosten in de voorverkoop slechts € 10,- en zijn te koop op www.latinogrooves.nl www.northseavenue.nl en ook bij alle Free Record Shop's in het land!
facebookback