news


2012-01-11

Rewind is terug!

Na sluiting van Poppodium De Kade leek ook het doek gevallen voor een aantal daar residerende dansavonden, waaronder REWIND.
Hans Bakker van RentFX vond dat zonde en heeft de organisatie overgenomen. Hij was al bekend met REWIND als bezoeker en leverancier van de fraaie, verlichte discovloer.
 
De eerste editie REWIND “nieuwe stijl” vindt plaats op zaterdag 14 januari in de “North Sea Venue”, Hemkade 48, Zaandam. Vanaf 22:00 uur gaat de zaal open en kan je in twee ruimtes dansen op de grote hits uit de 70's 80's en 90's.
 
De beste club & dance-classics komen weer voorbij tijdens de Nieuwjaars editie van REWIND. “Rewind back to the 80s” met in de grote zaal dj Lucha, Ronald Molendijk met een wervelende 80's mix en Joshua Walter.
In de kleine zaal worden originele 70's clips vertoond en kan je gezellig zitten in heerlijke banken in een lounge sfeer.
 
De verlichte dansvloer er weer bij en groter dan ooit, 48 vierkante meter oppervlakte zodat je er niet omheen kunt, de lichtshow zal ook imposanter zijn door het hoge plafond.
Er zijn ook  twee VIP-decks beschikbaar.
 
Ronald Molendijk begon zijn professionele carrière als resident DJ in Nighttown, Rotterdam. De afgelopen jaren heeft hij gedraaid op feesten, in clubs en op festivals over de hele wereld. Enkele voorbeelden hiervan zijn: Dance Valley, Mysteryland, Beachpop, en de Olympische Spelen (Griekenland).
De lezers van Veronica Magazine hebben, net als Update Magazine, Ronald Molendijk gekozen als de Beste Nederlandse DJ. Naast een DJ is Ronald Molendijk ook een producer,samensteller van CD compilaties en lid van de band Soulvation.
 
Joshua Walter waagde zich eind 1999 voor het eerst achter de draaitafels en is er sindsdien niet meer weg te slaan. In de aflopen jaren heeft hij zijn eigen unieke stijl ontwikkelt, die zich kenmerkt door een rake platenkeuze, live mash ups en een strakke muziekstijl. Groovy, Electric, Pumping sounds, in een eclectische mix met Urban en Discofied House zijn de kernwoorden van zijn sets. Naast Jimmy Woo resident (Hush Hush) is hij ook te vinden achter de draaitafels van onder andere Hotel Arena, Panama, Escape, Club Vie, The Mansion, Cineac en zoveel meer. Hij organiseert ook zelf avonden tot in Barcelona toe en draaide op grote feesten (Mysteryland, oud en nieuw op De Dam).
 
Twee grote meneren dus op deze avond.
 
Kaartverkoop start deze week via de website: www.80srewind.nl/
facebook

back