news


2012-01-31

Decade - Buzz Fuzz & Champ-E-On Birthday Bash

Buzz Fuzz & Champ-E-On zijn beide begonnen met het draaien van swing beat en Hiphop in diverse clubs als Zorba & Metropool onder de namen Cockey en Vos.

Maar na in aanraking te zijn gekomen met de eerste “House” tunes was er voor deze twee jongens geen weg meer terug. Doordat ze allebei een eigen unieke manier van mixen hebben, stonden ze al snel op feesten zoals: Thunderdome, Multigroove, Hellraiser en draaiden zij op de bekende locaties als: Elementenstraat, Sporthallen-Zuid, Forty-Five onder de namen Buzz Fuzz en Champ-E-On.

Mede door hun draaien en produceren zijn zij in het buitenland ook niet onopgemerkt gebleven. Nog steeds zijn zij regelmatig te vinden op evenementen in het buitenland, waar zij net als in Nederland nog steeds bij de top van de Early Hardcore horen. Natuurlijk kan hun verjaardag niet onopgemerkt voorbijgaan. Aan Decade Events de eer om dit te verzorgen. Champ & Buzz zullen samen met een aantal vrienden die zij in de afgelopen jaren hebben opgedaan de tracks van vroeger draaien. Te beginnen met Oldschool en daarna de echte Early Hardcore tracks van vroeger.

Van 23:00 tot 06:00 zal dit een onvergetelijk verjaardagsfeest worden.
Kaarten zijn te verkrijgen op Decade-Events.nl
Voorverkoop € 13,50
Deur verkoop € 17,50
facebook

back