news


2013-11-15

CONNECT-IT – NIEUW 16+ FEEST MET DIKKE LINE UP

CONNECT-IT – NIEUW 16+ FEEST MET DIKKE LINE UP

 

Op zaterdag 16 november lanceert de North Sea Venue in Zaandam het fonkelnieuwe 16+ concept CONNECT-IT! Met een ijzersterke line up met alleen maar headliners, vette shows en een dik decor wil de organisatie er voor zorgen dat de eerste editie direct een knaller wordt!

 

CONNECT-IT

Eindelijk is er een feest die jongeren vanaf 16 jaar met goede muziek Connect! So let’s have a party!

 

LINE UP

Voor de allereerste editie van CONNECT-IT hebben we een goede mix van populaire helden weten te boeken. The Partysquad, Billy the Kit, Vato Gonzalez & MC Tjen staan al jaren op main stages van de grootste festivals en hebben al een hele rits hits op hun naam staan. Daarnaast zijn we erg blij dat we Delivio Reavon & Aaron Gill hebben kunnen strikken voor CONNECT-IT. De populariteit van dit duo is goed merkbaar. De clubs waar deze bazen geboekt worden verkopen steevast uit. Geen slechte line up voor een eerste editie dachten wij zo!

 

INFO & TICKETS

Tickets, news en meer info voor de eerste editie van CONNECT-IT, zijn verkrijgbaar via https://shop.ticketscript.com/channel/web2/get-dates/rid/QBWNSMME/eid/186129/language/en/format/html voor slechts € 15,00 ex fee.

Speciaal voor de dames wordt er ‘Girltickets 2 op 1 actie’ aangeboden. Deze actie wordt verlengd tot 30 oktober, zolang de voorraad strekt.


GRATIS PENDELEN

Met de GRATIS pendelbus naar CONNECT-IT!
Jaaa… Je ziet het goed! Op 16 november zullen er pendelbussen rijden vanaf station Zaandam naar CONNECT-IT in de North Sea Venue. De bussen zullen klaarstaan bij Zaandam Station vanaf 21.30 uur.

 

See you there!

 

CONNECT-IT

The Partysquad, Billy the Kit, Vato Gonzalez & MC Tjen,

Delivio Reavon & Aaron Gill, Maximal Musica, DJ Ryan

Het evenement wordt gehost door MC Boogie!

Zaterdag 16 november 2013

22:00-06:00

North Sea Venue // Are48

Hemkade 48, Zaandam

www.facebook.com/officialconnectit
facebook

back